Nouveau
Korte opleidingen

Growth Hacking - LAB DAY

Vervolmaking
1 jour - 7 heures
Antwerpen

Data ten dienste van een snelle groei.

Objectives
Concerned public

Objectives

Uzelf van de rest onderscheiden in 2020? Dat is een moeilijke!

Dit jaar willen we een nieuw product lanceren ... Als we onze doelstellingen willen bereiken en ons willen onderscheiden, moeten we er absoluut in slagen om dit product snel zichtbaarheid te geven. We hebben de reclame op sociale netwerken in de hand, maar ik wil me echt concentreren op de groei van de verkoop voor deze campagne, die verder gaat dan bekendheid. Maar ik heb niet veel tijd ... en geld!

  • Gebruik maken van de technieken van growth marketing om meer klanten te verwerven en om een groeistrategie te ontwikkelen.


Concerned public

Marketingverantwoordelijken, productverantwoordelijken, directeurs, CEO, entrepreneurs, oprichters van start-ups, intrapreneurs …

Program

Growth Hacking - LAB DAY

Steel uw groei net zoals start-ups dat doen en creëer Buzz!

Maak kennis met de wendbare digitale marketing tijdens een workshop en na afloop zullen bedrijfsstrategieën en geslaagde start-ups geen geheimen meer hebben voor u.
Tijdens deze Lab Day begeleidt onze expert u naar de essentie van dit nieuwe tijdperk van data en disruptietechnologieën. U zal leren om tools te beheersen zoals Framework AARRR en growth marketing canvas, om ze te gebruiken in uw bedrijf en om uw groei te boosten.
U zal terug naar huis gaan met tal van praktische voorbeelden en templates die u de mogelijkheid zullen bieden om uw prestaties sterk te verbeteren, op een soepele manier en met een beperkt budget.
Als u snel wil groeien met uw bedrijf of als u een praktische basis over growth hacking wil verwerven, dan is deze Lab Day iets voor u!

Growth Hacking - LAB DAY
Ref
7202307
Pricing
850€ HT

Coming Sessions

The choice of session will be asked when you register.

Are you interested in this training ?