Nouveau
Korte opleidingen

Wellbeing - LAB DAY

Vervolmaking
1 jour - 7 heures
Antwerpen

Welzijn op het werk: alleen maar een illusie?

Objectifs
Pour qui ?

Objectifs

Geluk, ontwikkeling, motivatie ...

Mijn medewerkers zien het nut niet meer in om iets te zeggen! De sfeer in het team is niet meer dezelfde ... Sommigen voelen zich moe, zijn ontmoedigd, gestresseerd, voelen zich nutteloos ... We hebben het gevoel dat we elke dag meer van hen vragen. En we hebben het gevoel dat we niet efficiënt bezig zijn. Ik weet niet hoe ik het moet aanpakken om de situatie te verbeteren. Ik zou graag initiatieven willen uitwerken die snel, maar duurzaam hun vruchten afwerpen!

  • Beschikken over tips om efficiënt in te spelen op problemen met betrekking tot welzijn.
  • Nadenken over initiatieven die kunnen genomen worden opdat elke medewerker zijn plaats zou vinden en zich zou kunnen ontwikkelen.


Pour qui ?

Managers, verantwoordelijken en HR-managers.

Programme

Wellbeing - LAB DAY

Medewerkers die zich kunnen ontwikkelen, de prioriteit voor een onderneming die prestaties wil zien

Wij bieden u een Learning Expedition aan in een van de meest innoverende en meest wendbare Belgische bedrijven om u te laten kennismaken met positieve initiatieven inzake het motiveren en aanwerven van medewerkers. Ondanks de grote investeringen de laatste jaren op gebied van welzijn, blijft het absenteïsme groeien, en gemakkelijke oplossingen zoals het organiseren van een paar yogacursussen hebben hun tijd gehad ...
Met dit inspirerende bezoek kunt u concrete actielijnen uittekenen om de ontwikkeling van uw medewerkers te garanderen en om deze te gebruiken om de prestaties te stimuleren.
Tijdens een debat zullen de voorgestelde oplossingen getoetst worden aan de realiteit van uw organisatie. Onze deskundige zal u tips aanreiken om een duurzame aanpak te ontwikkelen op het vlak van welzijn voor uw medewerkers.

Wellbeing - LAB DAY
Ref
7202308
Tarif
890€ HT

Prochaines sessions

Le choix de la session vous sera demandé lors de votre inscription.

Cette formation vous intéresse ?