Nouveau
Korte opleidingen

Mobiliteit & Talent Management - LAB DAY

Vervolmaking
1 jour - 7 heures
Antwerpen

Het menselijk kapitaal, troef nr. 1 van de winnende onderneming

Objectives
Concerned public

Objectives

Een HR-verantwoordelijke zoals ik heeft tegenwoordig geen gemakkelijke job!

Ik sta voor echte uitdagingen om onze medewerkers te laten evolueren. Hen opleiden voor de beroepen van de toekomst, onze interne talenten uitbreiden en nieuwe talenten aantrekken.

Maar ook de Millennials die hongerig en samenwerkingsgezind zijn weten te binden en opleiden!

  • Talentmanagement in uw bedrijf organiseren en sturen.
  • Overlopen van goede voorbeelden uit de praktijk inzake talentmanagement en initiatieven die verder moeten uitgewerkt worden.


Concerned public

Directeurs HR, HR-verantwoordelijken, Chief Happiness Officers, verantwoordelijken rekrutering, Chief talent officers, verantwoordelijken merk werkgever, managers.

Program

Mobiliteit & Talent Management - LAB DAY

Maak kennis met een veelbelovend managementmodel!

Maak van dichtbij kennis met een van de meest innoverende Belgische ondernemingen op het vlak van mobiliteit en talentmanagement!

Met deze learning expedition kunt u concrete actielijnen uittekenen voor het consolideren van uw strategie en kunt u dit gebruiken om de prestaties op te krikken. Werkgeversmerk, digitale coöptatie, samenwerkingsvormen, beoordeling en ontwikkeling van talenten, inspraak van managers ... allemaal onderwerpen die vervolgens met onze deskundige zullen worden besproken en tegenover de realiteit van uw onderneming zullen worden gesteld.
Er zullen concrete en flexibele oplossingen worden besproken: reverse mentoring, samenwerking en collectieve intelligentie, telewerken en organisatie van vrije tijd, intrapreneurship ... geef talentmanagement een centrale plaats in uw HR-strategie!

Mobiliteit & Talent Management - LAB DAY
Ref
7202304
Pricing
890€ HT

Coming Sessions

The choice of session will be asked when you register.

Are you interested in this training ?