Nouveau
À distance
Ref
7202302

Lean & Agile - LAB DAY

Twee zijden van eenzelfde medaille.

Vervolmaking
2 jours - 14 heures
Objectifs

Wij moeten onze processen en prestaties echt herbekijken ...

Hoe meer ik hoor praten over ‘Lean’ en ‘Agile’, hoe meer ik denk dat daar wel iets interessants kan tussen zitten voor ons. Het lijkt mij allemaal nog een beetje vaag.
En ik vraag me vooral af hoe we kunnen weten dat dit iets voor ons is, en hoe we iedereen daarbij kunnen betrekken? Idealiter zouden we deze
methodes moeten kunnen testen en onderzoeken ...

  • ‘Agile’ en ‘Lean’ ontcijferen en helder analyseren, en er de respectieve toegevoegde waarden van aantonen voor het team, de klanten en de organisatie.
  • Kennismaking met de mentaliteit, de cultuur, houdingen en gedragingen van Agile/Lean.


Public
Verantwoordelijken, directeurs, managers, projectverantwoordelijken ...
Iedereen die meer wil weten over de principes van de Agile-methodes om ze toe te passen in zijn professionele omgeving.

Programme
Pendant
Lean & Agile - LAB DAY

Wat als we efficiënt zouden worden?

Via storytelling en business game-technieken dompelt onze expert u onder in de Lean- en Agile-concepten die voor u geen geheimen meer zullen hebben. U zal ontdekken hoe zij elkaar versterken en uw medewerkers, klanten en andere stakeholders ten goede komen.
Op de eerste dag zal u via storytelling de kenmerken van een VUCA-wereld ontdekken, van Wendbaarheid, Uitmuntendheid en Lean vooraleer u zich gaat verdiepen in de verschillende rollen van de leider.
U begrijpt wat teamwork is in een wendbare en efficiënte cultuur. Via een business game ervaart u de rol van de indicatoren, het belang van de procedures in een wendbare cultuur, de permanente verbetering en het lateraal denken, de ontwikkeling door opeenvolgende iteraties en hoe u uit deze fouten voordeel kunt halen (‘fail faster, learn quicker’).
U maakt kennis met een nieuwe ingesteldheid. Creativiteit, verbeelding en zaken opnieuw in vraag stellen, zullen van deze Lab Day een totaalervaring maken.

Points forts
Nos intervenants
Philippe LEMAN
Philippe LEMAN
Inspirational speaker & Storytelling expert
PILGRIM SUPPORT
Date de mise à jour : 04/10/2023