Nouveau
Korte opleidingen

Digitale transformatie - LAB DAY

Expertise
1 jour - 7 heures
Antwerpen

Wanneer bedrijfscultuur en technologie samengebracht worden!

Objectives
Concerned public

Objectives

Mijn bedrijf moet snel van start gaan met zijn digitale transformatie, anders worden we snel voorbijgestoken.

Ik ben me er wel van bewust dat die digitale transformatie essentieel is, maar ik weet niet juist waar te beginnen. Des te meer omdat sommige collega’s aarzelen, terwijl anderen nooit anders hebben geweten. Het is een onderwerp dat uiteindelijk iedereen aanbelangt. Welke zijn dus de stappen die we moeten volgen en wat zijn de laatste trends om die trein op gang te trekken?

  • De uitdagingen van de digitale wereld beter begrijpen.
  • De belangrijkste strategische trends onder de knie krijgen voor uw organisatie.


Concerned public

CEO, Chief Digital Officers, marketingdirecteur, directeur informatica, HR-directeur, projectverantwoordelijke, Business Unit-verantwoordelijke, Strategy Manager …

Iedereen die competenties wil verwerven die hem in staat stellen om een positieve impact te genereren op de digitale transformatie van zijn bedrijf.

Program

Digitale transformatie - LAB DAY

Spring!

Gebruik de techniek van collectieve intelligentie om de best practices over digitale transformatie uit te wisselen en eruit te leren. Werk een concreet actieplan uit samen met uw collega’s.

Tijdens deze Lab Day leert u eerst hoe u de illusies wegneemt en leert u digitale uitdagingen begrijpen dankzij de uitgebreide feedback van onze deskundige en door van gedachten te wisselen met de andere deelnemers. Onze deskundige stelt u vervolgens een selectie voor van de beste bestaande tools die de zaken voor u kunnen vergemakkelijken, en de huidige trends voor uw zakelijke uitdagingen.
Die uitwisseling van gedachten zal uw denkoefening over uw eigen onderneming stimuleren, en zal als basis dienen voor de ontwikkeling van een algemene en persoonlijke digitale strategie.

Digitale transformatie - LAB DAY
Ref
7202301
Pricing
850€ HT

Coming Sessions

The choice of session will be asked when you register.

Are you interested in this training ?